tirsdag den 29. juli 2014

At Leve Regler Så Vel!

Leve dagen med taknemmelighed

Over livet der er mig givet, og alt det som det måtte indebære.
finde et sted af flow

Bare at være, med et fredfyldt indre univers i netop det nu jeg eksisterer i.



Jeg elsker at smile  

Smilet er den korteste afstand imellem to mennesker. Energier lader sig brede, det menneske jeg møder på min vej finder også gerne et smil til mig.



Jeg omfavner mit jeg i accept, tolerance, forståelse og respekt.

…….og det jeg laver


Jeg er optimist
I tanke
I gøremål
På arbejde og i fritid
Det et krav fra mig til mig!!


Livet er ikke hvad dagen mig give, men livet er hvordan jeg tager det dagen mig bringe.


Jeg ynder at være lidt selektiv omkring det at omgås mennesker


Jeg er et liden fraktal der trasker på den støvede landevej. Menneskets rejse er en individuel rejse – men det er da ganske rart at socialisere med ligesindede ~smiler~ lige børn leger bedst!


Stå ved en beslutning


Fast!!

Jeg kan lide naturen
Og tilbringer mere og mere og mere tid der.

Refleksioner under bøgeblad er mig langt skønnere end under så mange andre blade. 

D vitaminer jeg kan sluge, og ih hvor vel, mange andre mineraler og bogstaver kan da mig langt bedre bekomme en gode.

Vel er mig et gode, at befinde så natur og mig bekendte med hinanden må blive.

Hedder det venskabsbånd?


At leve og ånde hånd i hånd med tilgivelse

Er i mit indre at kende, derved beriges mit indre ocean med rolige vande trods tidsforskel og krige i hobetal.

Intet det har med krigere der mødes på den landevej så kradsbørstig en støvethed at gøre – men mig jeg i frihed til at jeg bliver beriget så rigeligt tildelt med fred og ro i hverdage der sig spandt.


Meget personligt – jeg har et løfte, Universet ih du store, når et menneskebarn lader sig distrahere til at love et løfte, se da er det at det ganske så dejlige og magtfulde universelle Univers stimler sammen for at det lille menneske kan få lov til at indfri det engang så afgivne.


At leve på sandhedens fod og lade udflette det der før ellers var for at ynde den horisont at øge og viden om Universet indtage i hverdagen at inddrage.


Jeg lovede at finde, leve og love hvad fakta og rigtig er og altid har været.


Derved giver det sig som stokkeslag  for at kunne udvide bevidstheden med hvad sandt er, bør jeg eje en villighed til at aflære hvad jeg før levede af vaner og viden – derved er min hverdag et flow i fred og ro i at afvikle hvad var, i samme grad som nyt land erobres og indhegnes …

Se det gør hverdagen blomstrende indholdsrig på orden og glæde
Jeg kan lide mig som den jeg er, jeg kan li´ det jeg gør, og jeg gør det jeg kan li´ - ih altså – det på skrivebord så elektrisk altid er at læse og jeg glædes derved.


Jeg er opvokset i et land med ironi – det afklædte jeg mig totalt, en vane kan brydes, jeg siger ikke mer´ men så gerne fortælle vil


JEG SIGER KUN NOGET OM MIG SELV DER ER POSITIVT, VENLIGT ELLER GLAD – en leveregel jeg tilegnede mig der vil:

 ”Sig det du mener Lone ~ ikke du kommer til at mene det du siger!!



mandag den 28. juli 2014

Jeg er en drømmer.


Vi er alle en lille del af en stor hel enhed.

I denne forbindelse er læren om fraktaler er en fabelagtig Nota Bene

Indrømmet – jeg følte mig totalt forelsket til op over begge ører og alt muligt!

Jeg er en lille fraktal hvilende i evigheden.
Det er ligesom om at det virkelig sætter alt i relief og forståelse.

As above, So below, As Within, So Without

Det jeg møder I det ydre

Er et budskab om at det er noget der allerede har slået rod i mit indre

Mit møde med det udenom fortæller og indikerer hvem jeg er.

Mit møde med det udenfor er også der jeg erfarer når jeg støder ind i en ~ smiler ~en an anekdote af en indre orkan og derved ved jeg at jeg må erkende at der er noget jeg behøver at bearbejde for at komme videre.

Det er den vej jeg afbrækker indre barrierer, forhindringer i mit indre. Forhindringer i mit indre imod noget der er bedre end det der var.


Ved at vade forbi min indre grænse der er ved den komfortable varmepude af magt og vane – afvikler jeg mine indre barrierer og udvider min bevidsthed omkring noget nyt.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Det er i værktøj jeg bruger i min hverdag. Morgen, middag og aften, på arbejde eller ikke arbejde, hjemme eller ud hos den jeg gæste!

I hjemmeplejen omkring beboere af demente er der rigelig lejlighed til at sondere terræn, og forsøge at gøre mit bedste.

Uanset hvilken diagnose det eller det menneske måtte være blevet påhæftet gennem tiden.

Så ved hver aktion er der en reaktion – ved samvær i de daglige gøremål som der kan være omkring sådan en arbejdsplads – uanset om en kan lide det eller ej, opstår der en indre respons i det ganske hele register følelser der nu findes i det inder univers af et menneske.

Uanset hvad det syge menneske har gjort – det kan jeg ikke ændre, men min reaktion kan jeg notere mig og om nødvendig entre bearbejde fasen – og om/når der så opstå en situation noget lignende – så kan jeg takle den med lidt større accept, lidt mere accept og større forståelse af at det ikke er mennesket der har gjort netop den handling, men mere sygdommen der ligger til grund herfor.

Ved hjælp af de værktøjer som Kabbalah har tilføjet min hverdag – kan jeg udvide respekten i måden jeg agerer overfor demente mennesker – men i høj grad også overfor mine kollegaer.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Jeg er en drømmer
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Jeg er en lille del af en større sammenhængende sammenhæng.

En af mine drømme er at jeg kan være dygtig til at forstå og gøre brug af lovene i Universet – lille fraktale mig der samtidig er en magnet – jeg har en drøm om at det er noget langt mere positivt end det modsatte jeg tildrager mig selv!

Jeg skriver mine ord med typer af grøn
Grøn er hvad farve psykologien vil kæde sammen med håb

Jeg er en drøm der er vågnet i evigheden. 

lørdag den 26. juli 2014

Its all about putting attention where it's required!





Det er så nemt at udtrykke på Engelsk:
” as above so below as within so without”
Det jeg noterer mig, det jeg lægger mærke til i det ganske Univers – er alt sammen genspejlinger i mit indre.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Et menneske det lader sig spejle
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤


Jeg er et menneske jeg er en diskoteks bold af facetter – små glitrende episoder og facetter.


Den eneste måde jeg som menneske kan lære mig selv at kende er i mødet med – noget andet – mennesker, dyr, planter osv. osv. you name it!!


Er der noget jeg oplever i min hverdag der vækker en arrighed – da er det helt sikkert – det er i en eller anden afskygning, i et eller andet omfang allerede i mit indre univers.


Alt i Universet det komplekse, se såre enkelt det lader sig forstå at være energier


Det gælder altid.
Det gælder altid.

Om en opdager noget sødt
Om en opdager noget surt
Om en opdager noget slemt
Om en opdager noget ekstremt

!!!!!!!!!!I you got it yet.


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Et ægteskab af energier
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤




Gen 37:9  Men han havde igen en Drøm, som han fortalte sine Brødre; han sagde: "Jeg har haft en ny Drøm, og se, Sol og Måne og elleve Stjerner bøjede sig for mig!"

Gen 37:10  Da han fortalte sin Fader og sine Brødre det, skændte hans Fader på ham og sagde: "Hvad er det for en Drøm, du der har haft Skal virkelig jeg, din Moder og dine Brødre komme og bøje os til Jorden for dig?

Det er dybt i Kabbalah at finde, Jakob er ikke et øjeblik i tvivl om Josefs drøm er billeder ~ han ved at sol og måne er ham og viv ~ se det er givet.


Et skab at ægte iboende mand og kvinde er sol og måne ~


Solen er ægtemand
Måne se det er kvinden

Solen den skinne og glimte sit værd
Og månen returnere i tifold hvad der lader sig skinne.

Er det ros og glæde en ægtemand overøser sin kvinde med, se da er det at kvinden lader i sin trofasthed giver og giver ganget med 10 tilbage og i retur.

Er det lort og gulvsand den ægtemand om sig smide – se da en tænke kan hvad resultatet det måtte blive – og in mente min ven det er stadig gange med 10

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Ægtemand vil gerne sin ægteviv som ven jo vinde …
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤



Gen 1:26  Derpå sagde Gud: "Lad os gøre Mennesker i vort Billede, så de ligner os, til at herske over Havets Fisk og Himmelens Fugle, Kvæget og alle vildtlevende Dyr på Jorden og alt Kryb,der kryber på Jorden!"

Mennesket er Gud lig – med mangen en karakteristika fra dyreriget.

Gen 1:20  Derpå sagde Gud: "Vandet vrimle med en Vrimmel af levende Væsener, og Fugle flyve over Jorden oppe under Himmelhvælvingen!" Og således skete det:
Gen 1:21  Gud skabte de store Havdyr og den hele Vrimmel af levende Væsener, som Vandet vrimler med, efter deres Arter, og alle vingede Væsener efter deres Arter. Og Gud så, at det var godt.
Gen 1:22  Og Gud velsignede dem og sagde: "Bliv frugtbare og mangfoldige og opfyld Vandet i Havene, og Fuglene blive mangfoldige på Jorden!"
Gen 1:23  Og det blev Aften, og det blev Morgen, femte Dag.
Gen 1:24  Derpå sagde Gud: "Jorden frembringe levende Væsener efter deres Arter: Kvæg, Kryb og vildtlevende Dyr efter deres Arter! Og således skete det:
Gen 1:25  Gud gjorde de vildtlevende Dyr efter deres Arter, Kvæget efter dets Arter og alt Jordens Kryb efter dets Arter. Og Gud så, at det var godt.








¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Gen 2:15  Derpå tog Gud HERREN Adam og satte ham i Edens Have til at dyrke og vogte den.

Gen 2:18  Derpå sagde Gud HERREN: "Det er ikke godt for Mennesket at være ene; jeg vil gøre ham en Medhjælp, som passer til ham!" Gen 3:9  Da kaldte Gud HERREN på Adam og råbte: "Hvor er du?"

Gen 3:9  Da kaldte Gud HERREN på Adam og råbte: "Hvor er du?"

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

I ægteskab, manden er givet at råde, han er ansvarshavende og bliver i første omgang stillet til ansvar for tingenes tilstand – min vi må alle stå til ansvar for vore handlinger, så i anden runde er det at kvinden selv.

Og til sidst er det så tankerne som foranledigede Madam & Adam ud af tilstanden eden som er afbilledet som en have med træer der står for skud.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Tanker du glade ih du milde som det kan svimle og ramle om menneske dog fik en tanke!


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Lige et sidespring!!
Hvis vi begynder at smugkigge ind i den simple psykologi der er at finde og læse om overalt i videnskabens verden – vil vi erfare at den lader fortælle og klargøre at:
”Det er kvinder der står bag alt det der global, det der er i forskellige lande, verdensdele, eller et lille hjem bestående af en kvinde en mand”


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Tanker!
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Byggesten!!
¤¤¤¤¤¤¤¤¤


Det er rent pral jeg lader florere – ikke 1 sidespring men 2 jeg proklamere!

Jeg gav et råd til en jag har kær:
”Hvis/når du stifter hjem kære søn, det er manden der har magt til at bestemme i et tosomheds forhold, er kvinden uenig i en sag, det i verden er frit, men et jeg sige her,

Overvej om du ønsker, din ret i sag af given karakter, og vind kvindens hjælp ved hjælp af ord og gerning så hun vide at i makkerpar i tosomhed og enighed bør være og hun i særdeleshed er værd at være.

Du kan til hver tid ved hjælp af din styrke som mand og kræfter gennemtvinge have vil du.

Men kvindens tanker kan ingen kue”



¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Ser ud til at sidespring florerer i bedste velgående!!
¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Her er det et radio program jeg vil berette:
”speaker fortæller om en episode i de ægteskabelige gemakker:

Hustru spørger sin ægtemand: ”Her i din stille stund, på hvad du kære mon du lader tankerne dvæle, vil du mig lade det vide”
Hvortil ægtemanden kundgør :”Ingenting”
Kvinden undrende: ”Man kan ikke undlade at tænke”
Og manden erklærer så at forskellen imellem kvinde og mand er: ”At manden har et hemmeligt rum i hjernen hvor han kan gå ind, der er totalt tom og der er godt at være. Dette rum er ikke kvinden forundt hun haver ikke i gemakker så fine”

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Universet er energier
Mandens styrke kan han bruge til at lede og råde – og gennemtrumfe sin vilje i dat eller dit eller måske alt – så hedder det diktatur……

Kvindens styrke er at hun til hver tid mentalt kan udmanøvrere  manden – og den vej lade gennemtrumfe hvad hun har ar ønsker – så hedder det manipulation

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Universet er energi
Lyset – kilden til alt liv giver energi til alt
Giver
GIVER  er det magiske ord.
Hvis jeg lille menneske modtager lys (det er eksempelvis de evner jeg er givet) hvis jeg modtager lys og bruger disse evner for at værne min egen position i husstanden, så bliver jeg en stoppeklods for den energi jeg modtager, og

Smiler

Og hverdagen lader tilvejebringe en lære jeg kan notere mig og observere og derved overveje og finde ud af at jeg liden menneske er givet en gode der kan lære mig at jeg er på vej ud i noget der kan være skadelig for mig på en eller anden måde.

Men hvis jeg derimod bruger den lys jeg modtager til at tilgodese den jeg er gift med – se da er det at
Smiler

At Madam & Adam bliver til en samlet enhed og arbejder i en harmoni mod fælles mål



¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Kan man vende andres energier er vel egentligt mit spørgsmål
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Et sted jeg kan ændre
Et lille bitte sted i det ganske så kolossale og magtfulde Univers jeg kan bedrive en ændring

Det er i mig, mit indre, min bevidsthed jeg kan øge!

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Jeg er et lille tandhjul i det ganske galaktiske Univers jeg drejer mig jeg vender mig rotere i alle retninger

Tanker, meninger, holdninger ja med ord jeg drysser i flæng og med følelser af forskellige nuancer, facetter og dikkedarer

Jeg er mig – som menneske er jeg mig og kan kun udtrykke mig – alt det jeg tænker alt det jeg siger alt det jeg udsender af følelser

Følelser mærkes
Følelser forplantes
Følelser er ikke at gemme eller glemme


Hvis jeg lille tandhjul i Universets maskine ønsker et andet tandhjul at dreje en kende anderledes

Se da er visdom og kløgt en tankefuld anekdote at fornemme
Hvis jeg da roterer anderledes da vil dette bevirke en anderledeshed for de jeg møde på støvede landevej.

Jeg som menneske lader mig påvirke!
Bliver jeg påvirket af en anderledeshed, da vil mit reaktionsmønster ligeledes – smiler – være en anderledeshed.

Dette alene er hvordan et andet menneske ”indtager” en ny holdning til dat eller dit.


Jeg lille fraktal kan ændre mig – derved ændrer du dig.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Hvis vi lige slår et sving omkring det at forsøge en verbal ”jeg overtaler lige” til – du skal have den samme holdning som jeg kategori – det indvirker modstand i det indre af den lyttende part.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Et meget godt eksempel er…og jeg lader tanken vandre til damen der så forfærdelig gerne ville antaste alle forbipasserende.


”hør mit ord, det er såre stort”


Alle flygtede. Ja det vil sige alle der kendte den dame med de ord så mange og af og til så lange.


Jeg stod ved en gul bil, samtalende det menneske der sad i bilen. Damen den gode lod i farvande sin ankomst beskue, mennesket i bilen lod vindue lukke i fart og i hast, jeg alene var strandet og erfarede hvad den gode kone havde at berette!!


Og derefter havde jeg stor iver i at udføre krumspring så vejen og damen begik ikke faldt sammen med området jeg betrådte.


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤




På min vej ud den vej så spirituelle jeg lærte mig meget hurtig at:


”min holdning som menneske, tro eller overtro, det er det inderste det dybeste jeg er – det er i orden at jeg fortæller dig om hvad jeg står for, for mit ønske er at overbevise dig om at den lille prik af viden som jeg ser den store sandhed ja en åbenbaring, den skal sandelig og sørme du da have og eje, ja det er klart.


Men hvis du begynder at fortælle mig det du står for, det du tror, det du aner at er en tanke om sandhed, se da vil jeg formode at DU ANGRIBER mit personlige jeg og jeg vil smide mod dig alt det som smides kan – men det gælder naturligvis ikke den anden vej rundt!”


Det blev en lære jeg lærte med skramme på næse og hæl men smiler for dog en lære jeg lærte.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Noget jeg tænke og fundere er at det jeg kan berette er hvad jeg gør, har gjort og eller har tænkt mig at gøre, fortælle og berette om jeg


Derved en anden der høre eller læse kan tænke og lade egen erfaring inddrage så det jeg formidle blive til noget der fragmenters og gennem fortolkning med egen karat af karakter og tilsat krydderi se da er det noget som bliver brugt igen og igen. 


Om jeg fortæller og berette – det gik galt her jeg ændre og sådan blev min erfaring, måske der er mange flere nuancer i den lære end meget jeg først formode kan.



¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Jeg læser din post ….

”Jeg har en ven, der prøver at skifte karriere spor.
Hans kone og nærmeste familie vil ikke "godkende" det. (Har selv prøvet noget lign. Men mit stjernetegn er rebel, så gjorde det bare) hans "problem" er at han føler de bremser ham, ikke med ord direkte, men med deres tanker og ja følelser.
Ved ikke hvad jeg skal gøre eller sige til ham. Kan i hjælpe?
Som indeni, så uden på, Men hvordan?”




og tænke en tanke, regler i huset her jeg vil fremføre i ord og tanke:

Af regler i husstanden her er der tre
Et som er den første: hustru i huset har altid ret

To som den anden nu lader sig tegne: hustru kan ikke tage fejl

Tre i række og geled den tredje at forankre – sker der fejltagelser ud i den ganske hverdag – se da er det at det ægtemanden der har misforståelse forstået og begået

_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_

Så er det vi kom til tanke – noget du bør vide inden du lader dig forplumre ud i forargelse så blå er:

_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_

Ser du det blev en vittighed vi ynder i huset at lade blomstre i næ og ny for…..

Hemmeligheden er en kvinde VIL ALDRIG ERKENDE AT HUN HAR TAGET FEJL I NOGET ELLER BEGÅET EN FEJL!!

Men ;) vær sød at lade det blive imellem du og jeg!!




¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Hvordan er det så lige at en ven kan råde en ven jeg tænke

Mit råd er
Fortæl din ven hvad du har bedrevet – og her i gruppe er kommet til viden om

HVORDAN DU SKULLE HAVE GJORT DENGANG du lod dig bremse, DA DU SELV VAR REBEL men i stedet…..

For så var der sket……
Måske din ven du kender kan drage linjer og paralleler  og lære læren om hvad der gælder.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Jeg nærmes glemte en noget ……….

Jeg som menneske – det være køn i begge lejre
Ynder det sikre og ikke det nye
Intet skal ændres – samme altid skal være

Hvis jeg som menneske føler en vis tryghed i det der er – og min medspiller vil gøre en ændring af drastisk karakter vil jeg føle det som et angreb på min personlige sikkerhed og besvare med et modangreb.




When you struggle with your partner, you are struggling with yourself. Every fault you see in them touches a denied weakness in yourself.


HaSatan!


Det mennesket gør sværest; er at overvinde sine indre energier, energier der er bundet i tilbøjeligheder, vaner, tankemønstre …


I øjeblikket er jeg i en splittet tilstand omkring et spørgsmål der er fløjet gennem horisonten af min bevidsthed


Energier skal fokuseres på et sted.
Barrierer skal overvindes.
Ny territorium der skal indtages.
Det er en indre krig, ståsted skal styrkes.
Styrke altid forøges.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Mentalt dykke ned i dybderne, for hver gang yderligere end før – for at styrken kan blive stærkere

Den vej, eller den vej eller tilbageklang at melde – ih du store det kan smælde, vil tanken mig overvælde?

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Den mentale krigsskueplads, en slagmark med vælde.

Jeg er min egen fjende
Satan har altid været den ene del af mennesket der har fungeret som sin egen anklager.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

For hver en gang en anklage er lydt, for hver engang et lavvande er nydt, for hver en gang en stykelse stærkere mig i mit indre Univers mig bære.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Hver gang jeg opfanger en ydre frekvens er der en liden rod forankret i dybet af mit indre.



Er denne frekvens af en lidet flatterende karakter, eller endog destruktiv sindelag – er det op til mig om jeg vil erkende den og lade den vende til noget der gør mig godt, til en del af en øget mental styrke. 



Et menneske det lader sig spejle!






¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Jeg er et menneske jeg er en diskoteks bold af facetter – små glitrende episoder og facetter.


Den eneste måde jeg som menneske kan lære mig selv at kende er i mødet med – noget andet – mennesker, dyr, planter osv. osv. you name it!!


Er der noget jeg oplever i min hverdag der vækker en arrighed – da er det helt sikkert – det er i en eller anden afskygning, i et eller andet omfang allerede i mit indre univers.


Alt i Universet det komplekse, se såre enkelt det lader sig forstå at være energier


Det gælder altid.
Det gælder altid.


Om en opdager noget sødt
Om en opdager noget surt
Om en opdager noget slemt
Om en opdager noget ekstremt


!!!!!!!!!!I You got it yet.

Notice