lørdag den 30. november 2013

Danamrk Dejligst med Fyn Og Med Kram




Jeg vælge

Jeg vrage



En bølge der drager

 

Udsyn og indblik

Tankefuld betænkning

 

Hold om det holdne indhold

 

Vinen den skvulper, fajancen den danser cancan det brede udsyn indsnævres med omtanke

 

Hvem siger hvad hvornår og hvorfor ikke

 

Var det dig der spiste den grønne farve i salatblandingen?

Undersåtterne de stakler – har de fod på det hele?

Næ nej du gamle, næsen den skal ej snydes, den skal pudes

Valgflæsk er valgfrit, hvad valgte du til valget dit, jeg stemte en hvirvelvind så mild

 

Vanen den binder, de fodformede svinder, kløpulver dratter fra skyerne ned, hvilket land var det nu der henkogte betydningen af de meget mindre dyr

 

Klods Hans, Klods Hans hvad har du i dine lommer så tomme? Er det mon kløpulver fra hedengangne sommer eller bistik der lader sig stikke en brod?

 

Men hvad er nu det, jeg fulgte dog den ganske mængde sagde Tysken dengang det hele brændte

 

Uglebjerg den gut så gæve havde fundet den vise så klog, kvadrede en kvæd for at Dansken kunne den lære, og dog lokummet det sydede af fusel og boblede af gær så Dansken den lærde lod ane at den spruttende karrusel atter kunne sværten den fuppe

 

Danmark du dejlige snehvide sov en blund så rød, der er så højt til loftet under himmelen den ganske her på den plet af jord hvor du regerer en formodning at krave en kræve og holde på næve

 

Fodnoter oh du brede og svinger med arme så godt, regler og anordninger de svinger i takt og tagfat, alt sammen de holdes i spænd og så hævd

 

Jyden han er stærk og sej, trutter på en tromme streg, hvad var det nu han sagde den jyde så klog, er det mange der er kloge eller er de bare så mange at de nærmes er flest

 

Svinger skærene i hjul købing drejer møllens vinger dig en knap er følelser og fag intakt kan tegneserier tegnes eller filmes de på  snad by?

Kan krøluld vokse på får

Kan lanternen lyse i tern

 

Kan mixed matador byttes i Skjern

Hvad mener Larsen og Mutter

Kan lokums helte sælges eller syltes

 

Men hvad var det nu med Tysken dengang det hele rullede, han der, der fulgte den ganske mængde, var han undskyldt eller lod han sig forblænde – spurgte han spørgsmål eller fulgte han trop i tropperne

 

Menneske, menneske du lille, spiste du din lidenhed og smagte den af sure sokker og fodsved dengang du prøvede på at forblænde solbrillens beskaffenhed, og formørke evnen til at feje ind under gulvtæppet

 

Hvad valgte jeg at vrage, hvor drønede mon bølgen så blå, og hvorfor var Klods Hans ikke inviteret til Babettes gæstebud? Gav betænkningen mig lov til at fravælge tilvalg?

onsdag den 31. juli 2013

En etape på livets landevej!


Jeg har rejst langt for at nå hertil.
 
 

Jeg blev født i det ganske Danske dejlig land, den del af landet der holder Tyskland oppe :D Jeg er Jyllænder og hedder Lone!!

Jeg blev født ind i det tankemønster som den pavelige apostrof har designet. Ya ya nu ikke at sige at Danmark du skønne er et katolsk land. Pavedømmet voksede og voksede, fik voxeværk og Tysken den Engelske og Dansken pruttesterede og kaldte sig for Protestanter – ganske og så helt og nærmest helt og aldeles – totalt ens!

Der er en par finurlige forskelligheder under kyndelmessen ya og så lidt dikkedarer i udseendet af kravatten den fine med pibe og kjole som det sig hør og bør.

Jeg havde en oplevelse – der indikerede med bravur at der er en skabende Skaber meget stærkere end Stærk – denne vil jeg sløjfe let og elegant hen over på dette tidspunkt – blot lige lade ane at det er grunden til at jeg afgav et løfte.

Jeg lovede ærlighed

Det at være ærlig; indebære andet at undlade at lyve mine herrer og damer. Ser du jeg er født i et hjem der bar præg af at skulle gøre som forventet. Altid og i hvilken som helst situation.

Så det at være ærlig var i alt omkring – min Skaber, min Skabers børn og mig selv, det var så i begge retninger.

Kan du forestille dig hvordan hjernen nær ved tæt det var at den grødede masse af grå af og til nærmest kolliderede i tågedis? I hvert tilfælde sådan lige i starten, efterhånden blev det dog nemmere. Ya, øvelse gør mester!

Hold kæft det var svært at skulle forholde sig til – hvad er det egentlig DU selv har lyst til Lone i dat eller dit?
 
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
11. november 2004 klokken 17: 35 var et vendepunkt i mit liv. Det var VENDEPUNKTET.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Jeg gik dybt nede helt der ned hvor ingen kan komme længere ned på bunden af livet, mentalt kunne jeg ikke komme dybere. Min hverdag bestod i overlevelse, intet andet – en venten på at min tid på jorden ville være til ende.

Jeg havde jo lært i den ganske Danske skole at; selvfølgelig er der et helvede, sådan at forstå den dag en skulle herfra da var der en evighed af pinsler i vente – ya altså om der ikke var plads et sted der var mere behageligt en atmosfære!

Jeg blev bekendt med en der kaldte sig en kristen. Jeg blev sådan lidt introduceret til lidt kirke gængeri; hvilket bestemt ikke er noget min barndom bar præg af.

Jeg havde set et skriftsted i Bibel der foranledigede mig til at forstå om en havde gjort ….dette eller hint da kunne der ikke være plads hos Skaberen med lige lugt i flammernes Helvede at spadsere i den lange evighed. Jeg spurgte om dette kunne være således – og fik et svar der lød noget i retningen af: ”Hvis det er sådan der står så er det sådan det er” da jeg havde bedrevet noget jeg kunne formode var at ligestille hermed, så kunne jeg regne ud at så var der ikke plads til mig heller.

Ild stræde var tilbage.  Det var den formodning jeg levede i der dybt nede på bunde af det mentale stadie.

Men vendepunktet ramte mig

En indre glæde af ubeskrivelig format blev min hverdag derefter.
Måske du kan sætte dig lidt ind i med hvilken iver jeg bare var interesseret i at bevare denne glæde.

Det stod klart for mig – totalt og sole klart – at Skaberen havde en anden mening end den formodning jeg havde ladet mig indhylle af.

Jeg indså vigtigheden af at ALTID at forholde mig til
Sandheden og afgav med hjertens glæde løftet.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Siden da er der sket meget, alt for meget til at berette på en gang.
Når en har nået bunden, dette er faktisk godt, for da er der kuns en vej
Dette er starten på min rejse af længe og glæde den landevej her på kloden den runde.

søndag den 28. juli 2013

Forglem Mig Ej


Min første post på blog Kanaph kunne fremkalde en undring.
Skudsmål er overskriften.

Lille beskedne viol
Ikke en Rose med torne
Ej heller en prangende Orkide

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Jeg er et privilegeret menneske. Jeg har fået lov til at indtræde i et job jeg elsker. Jeg har mulighed for at komme hos mange forskellige mennesker, jeg harmulighed for at komme i mange hjertevarme hjem. Jeg er ansat i det kommunale regi vi kender som hjemmeplejen.

Jeg havde fået lov til at komme i et hjem, ægtepar begge tæt på halvfems år.
Der var brug for pleje.

Mennesker med hjerterum, med holdninger de ville vedstå sig, og med hjerterum af omfang der udrykkede respekt for at andre måske var af en anden holdning end de selv.

Den dag jeg ikke har lyst til at være foruden, den dag jeg mindes med en ømhed og et strøg af vemod – er den dag jeg vil omtale her.

Det er over middag, der har været tid til en middagslur og der var brug for et besøg. Det var mig.

Hjemmet er beliggende i et formidabelt område, tæt på mulighed for eventuelle indkøb, men så meget for sig selv at der var plads til formidable oplevelser af farver på vej dertil – ja altså om en var opmærksom på dette.

Denne dag var en af de lune. Jeg ankom og gik til sengen hvor denne dejlige hjertevarme kvinde lå.

Helt stille lå du der, din vejrtrækning var ikke helt som vanlig. Jeg står lidt ved sengen, ægtemand er stille kommet til. Han kommer hen ved siden af mig hvor jeg står og stryger forsigtig over kinden. Den anden hånd er ledig, jeg holder ægtemanden i hånden og vedbliver at stryge den sarte kind.

Vi ved det begge to. Der er stille, selv fluerne viser respekt og er ikke som så ofte før.
En stille tid står vi der helt tæt på sygesengen.

Lille dejlige beskedne kvinde. Uanset hvad der blev spurgt om, uanset hvordan vi formulerede vort spørgsmål til dig – havde du intet forlangende. ”Nej det er godt sådan her” var ofte at høre. Jeg ville så inderligt gerne gøre dig noget der kunne glæde dig – smiler lidt, jeg fandt ud af at spørge på en måde så jeg rigtig kunne forstå hvad det egentlig var du gerne ville.


Lille beskedne viol
Ikke en Rose med torne
Ej heller en prangende Orkide



Du er ej mere. En lille tåre der falde, frue dit minde i hjerte sig varmer.

søndag den 21. juli 2013

Adam & Madam

                 
Menneske, menneske du lille menneske hvad er du hvad er du da for en størrelse – altså dybest set hvad er det nu at du reelt er?

Skaberen Skabte en Skabelse – hvoraf jeg en - er en sjæl der nådefuldt er blevet tildelt et etui – det plejer vi vist at kalde en krop. En samling af celler der samarbejder for at overleve.

Et kongerige af viden
Indtryk der er absorberet gennem filtre!

Sansende sanser af fem – lyttes en lyd der skal, lyset at se er et gode af format, snuse sig frem til aromaer der kildrer, smage på dagen som en helhed, føle livet gennem det hele areal af celler og hud.


Et kar, et kar det danske bud er kar


Rom 9:21 Eller har Pottemageren ikke Rådighed over Leret til af den samme Masse at gøre et Kar til Ære, et andet til Vanære?

kar, til hvilket som helst formål der måtte behage Skaberen

Pro 27:17 Jern skærpes med Jern, det ene Menneske skærper det andet.

Kar alle til hobe – kar med et kongerige af viden – viden der er gelejdet igennem sanserne – ingen menneske af lidenhed vides hvordan det hele ser ud uden filter.

Hvad kommer et kar til at indeholde?

Det jeg ser
Det jeg hører
Det jeg dufter til
Det jeg smager på
Det jeg berører


¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Hvad tillader jeg mig selv at indeholde
Hvad tillader jeg mig selv at være en del af mig
Hvad ønsker jeg at vælge fra
Hvordan har jeg mulighed for at vælge

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Jeg lille menneske vandrende på den verdensomspændende globe så stor og så rund – er en magnet

Det jeg fokuserer det drager jeg til mig

Har jeg et spørgsmål – jeg fokusere herom

Viden drysser fra fjern og nær – links, en linje in en chat en frase hørt i supermarkedet, ya mulighederne er mangfoldige.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤  

På kloden vi vandrer, en lære der er givet. Som sandkorn rullende på stranden, hver gang vi bumper ind i hinanden er der en lære at drage.

Jorden, universets universitet for mennesket at tilegne sig viden.


Noget der sker, intet er tilfældig, alt er mikrometer nøjagtig særdeles perfekt tilrettelagt. En viden jeg har behov for at tilegne mig – og mennesker vil blive ledt til mig for at jeg kan tilegne mig netop dette eller hint.


Er det mig en forstokkelse og ikke forstået – da er læren en anelse anderledes, sådan i kategori den samme, og det vil fortsætte indtil jeg bliver så træt af dette at et lys sig åbenbarer og jeg indser min lære – og er parat til at gå videre.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤  

Hvad er du hvad er jeg hvem er vi ;) Adam and Madam såmænd
 

fredag den 12. juli 2013

Ord omkring………


Allone er Hebræisk og betyder mægtig træ

Lone er fra Magdalone der er fra Magdalene der betyder tårn

Kannaph se det har sine rødder i dybet af min favorit bog

Navnes betydning er ikke noget der i dagens Danmark bliver tillagt så stor betydning

Men navn er en egenskab en kontur til sjælen så at sige – en gave individet kan få gavn af livet igennem

Jeg havde en oplevelse – nogen ville kalde det en spirituel oplevelse

Jeg afgav et løfte omkring ærlighed

Nemt at være ærlig overfor min Skaber fandt jeg, nemt at være ærlig overfor mine medmennesker– det er en del af min opdragelse

Men katastrofal erkendelse – jeg var fra vugge belært om at gebærde mig som forventet of vanlig ikke nikke nej ingen dikkedarer – klippe og klokke klar så fast en forankring der –

Ved du før et menneske kan udvise ærlighed ud i den ganske verden ud til det menneske jeg møder ud i det ganske univers til den Skabende Skaber med kraft mig oppebærer

Ærlighed så er en også nødt til at erkende sandhed

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den spirituelle oplevelse var af en karakter der gjorde et indtryk af så stor et format at – smiler – jeg kunne kun

Gøre noget

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Jeg er opvokset i et hjem uden en decideret tilknytning til kirke men stadig i et kristent land – hvad så end dette må betyde – jeg sprang i den dejlige Bibel.

Læste og læste og læste……….søgte en kirke fandt ikke så meget af det jeg læste prøvede lidt i de forskellige i området – henvendte mig til den lokale præst med et blad om en enlig far der havde små penge at kunne gøre godt med.

Denne mand fortalte at den Danske folkekirke ikke havde mulighed for at kunne gøre noget i så henseende.

Jeg meldte mig ud af folkekirken

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Internettet kom i karambolage med mig – jeg blev bekendt med chat rum af kristen karakter var der omkring den ganske verden en der hjalp mig meget gav mig et råd som jeg fulgte: ”undlad at gå i kirke Lone” skal lige siges i dag henviser selvsamme person sig ind under de kristne faner at bære.

Jeg blev her bekendt med mennesker der fandt at foretrække de Messianske faner. Et meget klogt menneske lærte mig at stille spørgsmål til Bibel – og finde Bibels svar til samme.

Formodningernes var på vej til retræte i min verden

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sådan lidt mentalt havde jeg nogle bryderier med ..........

Den Kristne verden havde et syn på den korsfæstede de kalder Jesus

Den Messianske verden finder at denne person med stort set samme syn hedder Yeshua – hvilket måske er fair nok ved det at det er en Hebræisk kvinde der føder et barn i Israel

Men den Jødiske del af verdenssamfundet ville ikke rigtig godtage nogen af delene

Jeg var nødt til at finde ud af dette
Og skøjtede ind i

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kabbalah

Der er at finde alle svar på hjernens hinde så grå en grimasse

Kabbalah er mest af alt en videnskab – Torah – de fem Mose bøger er ligeledes en Kabbalistisk bog. Her er der at finde at alt det der er skrevet i nyere tid – altså efter den famøse korsfæstelse - det er alt sammen at finde i de Kabbalistiske bøger.

Abraham var kabbalist

Og det den kristne verden finder er en foranderlighed i den nyere del af Bibel – smiler – jeg er i øjeblikket ved at sammenføje og sammenligne lidt omkring dette – ohlala den ganske verden vil virkelig ikke blive særlig glade !!

Alle religioner har rødder i Kabbalah – her kan jeg også lære hvorfor religioner i det hele taget bliver tilladt.

Bøn


Skaberen – mange mennesker har mange forskellige navne – hver især finder vi vel hvilket der passer os bedst

Skabende lys – andre ville bruge ordet energi
Skaberen skabte en skabelse

For at tilgodese denne med alt det hjerte måtte begære
Det er dig of mig – smiler – blandt andet!

--------------------------------------------------------------------------------

Mit liv er min bøn
Det ønske jeg har i mit hjerte bliver mig givet

Mine ord – de jeg bruger i tale de jeg bruger på skrift – før jeg kan bruge disse er de en del af mig – jeg er en del af dem – jeg bruger de ord der er min holdning ------------------------------------de ord jeg bruger er en del af mit hjertes ønske


Mine tanker – åh så blomstrende tanker – kaotisk og dræbende de kunne være – se det er så et stadie en kan få bugt med – tanker bølgende vibrerende tanker der vibrerer ud i hver celle af min krop – store dele af menneskets krop er vand – konstruktive positive tanker der gør mig godt har jeg besluttet mig jeg vil tillade mig hver dag.

Mine ord
Mine tanker

Mit hjertes fylde mine ord og mine tanker - på disse baserer jeg mine handlinger og gøremål altid --------------------------------- Det jeg går og gør, er en del af min hverdag – en del af min bøn

Det er disse der danner rammen for hvilke følelser der kunne dukke op i mit indre univers

De følelser jeg tillader at der dukker op i mit univers er i ekstrem høj grad en bestanddel af min hverdag som jeg kræser og kredser om – så er jeg helt inde i det dybeste det essentielle – mit hjertes tanker

--------------------------------------------------------------------------------

Det Universet gives
Det er hvad Universet giver

 

onsdag den 10. juli 2013

Et ord en tanke værdig



Livets vej kan en sammenligne lidt med en bevægelse af armen
En retning det går hey ho hey ho

Tankeløse stræde betræde dage griber om natten for at drage dagen den næste – smuldrende sekunder blæser væk i vinden – og før en ser sig om endsige når at tænke – pludselig en dag det gik så vidt at en havde et ønske om en anderledes drejning.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Et nyt ord
En ny sætning
Bryde en vane
Gøre sig en ny vane

Se lidt på hvad er det nu der lige passer bedst i min situation.

Jeg gør ikke særlig meget ud af at skjule at jeg på et tidspunkt valgte at leve Bibel – sådan efter bedste evne altså!

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

 Vær opmærksom på dine tanker.
De kan blive til ord

Vær opmærksom på dine ord.
De kan blive til handling.


Vær opmærksom på dine handlinger.
De kan blive til vaner.

Vær opmærksom på dine vaner.
De former din karakter.

 
Vær opmærksom på din karakter.
Din karakter bliver din skæbne

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
En bold af de bløde, runde former af gel typen fra sommerland blev fundet – regler så klare og åbenbare

Når du får bolden så:

Sig et positivt ord
Eller
Stil et positiv spørgsmål
Eller
Svar med en positiv vending
Eller - blot
En positiv sætning

Tiden er det krydderi der modner øjeblikket!

En rum af tid spadserede omkring urskiven – og smilet i hjerte blev en del af hverdagen

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤  
Jeg skriver af og til noget
Jeg skriver altid i en nuance ud i den grønne skala
Jeg vælger ALTID en positiv tilgang til tingenes tilstand

Kurven blev vendt : )
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Et positivt ord har positiv effekt på individet – høres der et positivt ord – aktivere den positive tanke

Ved du at en tanke er en energibølge der af hjernen udsendes?
Ved du hvor stor procentdel af mennesket der er vand?
Ved du om lyd rejser hurtigst gennem luft eller vand?
Ved du hvor nemt et menneske ubevidst tilegner sig et tankemønster?
Ved du hvor vanskelig et menneske har ved at byde vaner?

mandag den 13. maj 2013

Med Spørgsmål for øje !!


De bogstaver jeg bruger fremstår oftest i en nuance i den grønne skala

Skeler du lidt på indvirkning omkring farvepsykologien
Så vil du erfare at det er farven der knyttes sammen med ordet

Håb

Jeg tænker lidt hvor jeg kan begynde min rejse ind dette brevs atmosfære

Der er så meget
Der er så mange steder jeg kunne sætte min fod

 

Hvor jeg begynde hvor jeg begynde jeg tænker lidt

Min rejse er lang
Jeg søgte sandheden

Jeg afgav et løfte – sandheden – kun

Alt i universet er i cirkler..........
Et løfte omkring sandheden kun indlemmer ordet ærlighed

Ærlighed til min Skaber
Ærlighed fra min Skaber
Ærlighed til min Skabers børn
Ærlighed fra min Skabers børn

 

Og så den svære

Ærlighed overfor mig selv – ærlighed omkring alt overfor mig selv

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Der er et univers

Der er en Skaber af universet

Der er en Bibel der giver svar på hvilket som helst spørgsmål der kunne dukke op


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤


Jeg havde en oplevelse der ekstrem meget tydelig klargjorde for mig at der er kræfter i universet der ikke kan helt bare lige kan forklares med en håndbevægelse 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤


jeg opsøgte kirke i område – fandt høflige mennesker – men ikke hvad Bibel fortalte mig

jeg opsøgte en anden kirke
jeg opsøgte endnu en kirke

min færd bragte mig til internet

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Menneske forsøgte at indikere en magt og storhed ved at lave om på alt
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Meget kort fortalt
Pavedømmet har i tiden der er svundet stået for

Krige
Inkvisitioner
Heksebrændinger

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Mangt og meget
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Ved du at den Danske Kristne kirke er en afart af den katolske kirke

Der var katolikker
Mennesker ville protestere

Ved pruttestering opstod den protestantiske kirke der i dag regere i de ganske Danske område – blandt andet

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Undersøger du lidt på dette vil du erfare gennem tiden der svandt, er mange kirkesamfund opstået netop på denne vis  

Splid er ikke Bibelsk

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Jeg fik lov til at kende et menneske der gav mig indsigt i at stille Bibel spørgsmål

Og finde ud af hvad Bibel havde at svare på selvsamme spørgsmål

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Pavedømmet tillader ikke at der sidder en hustru ved siden af tronen

Pavedømmet stod for heksebrændinger – hvilke oftest var kvinder

Få år siden var der et menneskesyn – mand / kvinde problematikken – mandsdomineret den dydige kvinde skulle lyde manden – mennesket lod sig kue - - - - - - - - - -

En tid

Kvindeoprøret for ikke så mange år siden
Fortæller klart at mennesket ikke kan forblive underkuet

 

Dansken hoppede i den modsatte grøft

Der opstod et noget tåget og uklar uvist mand kvinde mønster der det kristne livssyn regerer

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Jorden drejer sig i et univers hvor alle regler

Er
Var
Vil altid forblive
De samme

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Jeg valgte at leve Bibel
Jeg valgte at leve sandheden

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Derved er der blevet mig givet indsigt i disse regler, love og anordninger
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Verden er synlig
Det spirituelle område er usynligt
Det skrevne ord er synligt
De spirituelle anliggender er imellem de skrevne linjer i Bibel

Er et menneske vandt til at leve efter de gængse ”verdens regler” er der ringe eller slet ingen viden omkring de ”spirituelle”

Vil jeg leve Bibel er det et spørgsmål om

Vilje
Vil jeg 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Alt det usynlige ligger klippefast
Mennesket kan gå imod disse
Mennesket kan undlade at være ulydigt herom

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Newton lærer; ved hver aktion er der en reaktion
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
 
Der en skaber der har skabt den store roterende globale verdensomspændende jord

Det er selvsamme Skaber der udstykker gældende regler
Newtons lov er ganske og aldeles Bibelsk
Det enkelte menneske har mulighed for at vælge og vrage

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Et menneskes liv kan sammenlignes med en bevægelse med en arm
Armen fortsætter, fortsætter, fortsætter……samme bervægelse samme retning
Med mindre der gøres en ændring

Individet kan vælge at ændre retning på den angivne arm….
Et menneskes liv kan fortsætte så
Med mindre mennesket gør en ændring
Der er nogle ”byggesten” der influerer på det enkelte individs livsbane

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Spørgsmålet er
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Vilje
Vil jeg Bibel
Vil jeg lære Bibel ”byggesten” at kende

 

Eller !!

alloneskanaph@yahoo.com

Notice