mandag den 23. marts 2015

Ved Lov Skal Land Vindes



Tænk på det arbejde du virkelig ønsker, og prøv at være så klar på det som overhovedet muligt. Tag i betragtning dine kvalifikationer, og hvad enten du virkelig ønsker netop det job eller ej.


Undervurder ikke dig selv ~ vær realistisk, og ærlig.


Selvom der ikke er ledige jobs på netop det område du søger ~ din tanke virksomhed er det der kan skabe vej for et nyt til dig.


Gennem dagen, når du har nogle ledige øjeblikke – visualiser dig selv fungerende netop i jobbet efter dit ønske. Lav billedet så realistisk som muligt, farver, lyd og følelser ikke mindst.  


Visualiser dig selv i situationen at modtage en stor gage for netop 
dette job.


Visualiser så tydelig som du overhovedet kan!!


Oparbejd følelsen af at du allerede har jobbet. Tro fuld og fast ~ det er fakta!


Gentag procedure så ofte i løbet af dagen som mulig. Imprægner din underbevidsthed til at være behjælpelig med at tiltrække omstændigheder der korresponderer til dine tanker og billeder.


Lad tankerne dvæle omkring bestemte elementer, gør din hjernes evne til at bevidst omkring dette bedre og bedre over tid. Og samtidig at der vækkes den fornødne energi og initiativ til at træffe de fornødne foranstaltninger.


Din hjerne udsender tanker ud i rummet. De bliver modtaget af andre mennesker på et niveau i underbevidstheden. Og disse mennesker vil ~ stadig på det ubevidste plan ~ forberede sig selv til at komme i den rette position for at kunne være behjælpelig ~så DU kan nå det mål du higer efter.


Selvom det ikke altid er nemt at ignorere tvivl og bekymringer, er du nødt til at afvige fra dette, og være vedholdende og fokusere på det du ønsker skal dukke op i din hverdag.


Hemmeligheden bag succes er at du er nødt til at ”fodre” dig selv rent mentalt konstant, med motivation og positive billeder af ”målet.”


Som menneske er du i besiddelse af enorme energier og kræfter. Disse kan du gøre brug af til at visualisere dig et nyt arbejde ~ ved hjælp af loven i Universet ~ loven om tiltrækning. 


Dog anbefales at vurdere situationen og være omhyggelig og specifikt omkring dit ønske ~ og se omkring de "usynlige hjørner" for at det vitterlig er noget der fører mig frem til noget der er præcis lige så attraktiv som jeg håber.  




Stol på Universet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Notice