onsdag den 25. marts 2015

Signalposter i vind og vejr



Jeg var hos et ægtepar i dag…..

Han var så træt lige nu….. af og til eller var det måske mere …ofte eller var det nu sådan at det måske endda mere var – oftest!!

Jeg spurgte ham ”Når din bil er kørt tør for benzin, lader du da som ingenting og kører hen for at tanke op”?

Jeg har noteret mig at der bliver klaget over træthed.

Jeg har en formodning om at det er mennesker der ikke har beskæftiget sig overvældende meget omkring den usynlige sfære er jeg lidt påpasselig med at springe ud på det helt dybe vand.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Mit spørgsmål gav anledning til smil! Smil er dejlig det er netop noget der er med til at højne energi niveauet en kende!
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Og jeg entrede mit næste spørgsmål.  Det var lidt omkring hvordan han startede dagen.

Jammen, han vågner, og så skal han – og så er der – ja og – så er det at jeg skal…men der er også morgner han ikke gider at stå op og så bliver liggende i sengen.

Kunne du vågne, og så tænke, eller sige at det her er starten på en dejlig dag? Og så slappe lidt af, der under den varme tillokkende dyne?

Ja de mente han jo nok at han kunne! Og jeg fortsatte med at fremover så er det TOTALT forbudt at sige ”gider ikke stå op”

Derimod hedder det ”Jeg vælger at blive i sengen lidt længere fordi det er noget der gør mig godt”

Dernæst vil jeg gerne fortælle dig noget der er totalt forbudt i vores hjem: ”Skal”

Familien Danmark er så vandt til at bruge vendingen – nå nu skal jeg også…et eller andet!

Og inden han overhovedet var ude af fjerne var han omkring fem eller ti områder han SKAL i gang med!

Næ nej, nu bliver du i sengen, og sunder dig lidt ”J jeg siger at det er en dejlig dag” han har et lunt glimt i øjet den Jyde.

NÅR du har gjort det, når du er part til at til at stå op så ser du mentalt raden rundt og udvælger DET der er vigtigst.

Og så hedder det ”Jeg vil hjælpe min hustru netop med det hun har så hårdt brug for at få hjælp til her om morgenen” Hustru er i øjeblikket syg. Du vælger at det er noget du VIL gøre og du ved at hun har brug for din hjælp, hvorfor så ikke sige: ”jeg vil hjælpe hustru for at gøre hustru noget godt, ja måske det kan gære en glæde”

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Vi var omkring en del andre områder her i dag. Da jeg komme hjem er der en mand der – ih hvor vel!!! -  siger at han er træt!!

Stakkel, så står han jo virkelig til et foredrag der stryger alle sejl!

Nope – du kan finde en stol der kan tåle arbejdsbukser, og så kan du i stedet for sige at du lige har energi og erkende at der er brug for mere.

Nu du sidder der, så kunne du tænke på noget du holder af – i morgen vil du gerne gå en tur med hunden, skinner solen? Eller er der mon dråber der lader sig falde, og hvor er det dog ligegyldig for så er der en paraply.

Vi var omkring årsag til hvad var det der foranledigede en følelse af den manglende energi – og vi var omkring få andre områder af noget der gjorde en forskel af en mere positiv karakter – samt en lille behandling af min ”hjemmestrikkede” Bars – og energien var total i top!





Mange af os er måske bedre til at overhøre de signaler som kroppen udsender.

Er det ikke der jeg lille magnet bør sætte ind – sådan som jeg har det er de energier jeg udsender, de følelser -  som er så fatal vigtige for mig?

Hvis jeg gerne vil forvente noget godt………..


Jeg er taknemmelig for at jeg er god til at lytte til mine egne signaler ~ OG ~ at jeg hele tiden bliver bedre!

mandag den 23. marts 2015

Ved Lov Skal Land Vindes



Tænk på det arbejde du virkelig ønsker, og prøv at være så klar på det som overhovedet muligt. Tag i betragtning dine kvalifikationer, og hvad enten du virkelig ønsker netop det job eller ej.


Undervurder ikke dig selv ~ vær realistisk, og ærlig.


Selvom der ikke er ledige jobs på netop det område du søger ~ din tanke virksomhed er det der kan skabe vej for et nyt til dig.


Gennem dagen, når du har nogle ledige øjeblikke – visualiser dig selv fungerende netop i jobbet efter dit ønske. Lav billedet så realistisk som muligt, farver, lyd og følelser ikke mindst.  


Visualiser dig selv i situationen at modtage en stor gage for netop 
dette job.


Visualiser så tydelig som du overhovedet kan!!


Oparbejd følelsen af at du allerede har jobbet. Tro fuld og fast ~ det er fakta!


Gentag procedure så ofte i løbet af dagen som mulig. Imprægner din underbevidsthed til at være behjælpelig med at tiltrække omstændigheder der korresponderer til dine tanker og billeder.


Lad tankerne dvæle omkring bestemte elementer, gør din hjernes evne til at bevidst omkring dette bedre og bedre over tid. Og samtidig at der vækkes den fornødne energi og initiativ til at træffe de fornødne foranstaltninger.


Din hjerne udsender tanker ud i rummet. De bliver modtaget af andre mennesker på et niveau i underbevidstheden. Og disse mennesker vil ~ stadig på det ubevidste plan ~ forberede sig selv til at komme i den rette position for at kunne være behjælpelig ~så DU kan nå det mål du higer efter.


Selvom det ikke altid er nemt at ignorere tvivl og bekymringer, er du nødt til at afvige fra dette, og være vedholdende og fokusere på det du ønsker skal dukke op i din hverdag.


Hemmeligheden bag succes er at du er nødt til at ”fodre” dig selv rent mentalt konstant, med motivation og positive billeder af ”målet.”


Som menneske er du i besiddelse af enorme energier og kræfter. Disse kan du gøre brug af til at visualisere dig et nyt arbejde ~ ved hjælp af loven i Universet ~ loven om tiltrækning. 


Dog anbefales at vurdere situationen og være omhyggelig og specifikt omkring dit ønske ~ og se omkring de "usynlige hjørner" for at det vitterlig er noget der fører mig frem til noget der er præcis lige så attraktiv som jeg håber.  




Stol på Universet.

søndag den 22. marts 2015

To be or not to be......


At elske sig selv er ….
At elske dig selv er…..
At elske mig selv er…..

På et tidspunkt var jeg et menneske med selvværd at karakter, destruktiv, negativ og total fastfrosset i væren og laden.

Det blev ændret. Jeg vil i dag vove at sige at det er af fatal konsekvens for den enkeltes liv om hvordan ens selvsyn er.

Et kan jeg lære de børn jeg har fået lov at bære under hjerte til fødsel, nemlig det jeg selv kan, og intet andet.

Mit selvsyn fik en polariseret vending.
Jeg er total Torah freak!

Gen 1:31  Og Gud så alt, hvad han havde gjort, og se, det var såre godt. Og det blev Aften, og det blev Morgen, sjette Dag.

Alt er godt, havde jeg en note at klandre – andre – lad os bruge ordet ”Gud”  - ville jeg påstå overfor mig selv at jeg var noget andet end det der blev skrevet her….

Nu er det sådan at jeg jo lige havde travet og følt helvedes flammer, og kommet fri af disse

Såe – i karambolage for at afgive den glæde jeg havde modtaget – no way Jose!!

Som et løg af mangeartede enheder, skrælledes det negative selvsyn ud af min bevidsthed så at sige.  Og for hvert lag negativ jeg aflagde, indtog jeg en positiv ditto.

Smiler, kirurgi uden bedøvelse!





I dag er jeg taknemmelig for at jeg ved hvem jeg er, hvor jeg er, hvorfor jeg er ~ og ikke mindst mit eget værd! 

fredag den 6. marts 2015

Det stationære menneske, den rejsende sjæl!



Jeg nupper en lomme i tid og sted, jeg afgrænser den, værner den, og bruger den så fin til at drage ind i dybet af mit indre. En rejse i rum og tid så stationær og forblivende og dog så vederkvægende opløftende, ja jeg ville endog sige livgivende.

Det er på disse rejser jeg fravælger, sorterer og smider ud med rund hånd det jeg ikke kan bruge, jeg har et ønsker om at der må være plads til noget – nyt, noget mere, noget bedre.

Det er ligeledes der jeg der bliver mere og mere bevidst om vigtigheden af hvor er det lige mit fokus er i hverdagen. Bruger jeg min energi der hvor det gør bedst, eller er der behov for en justering.

Universet er energi. Universet er energisk energi, alt er i en konstant bevægende foranderlighed.




!!Det kan jeg som menneske ikke ændre!!

MEN jeg kan lære mig omkring hvordan er det loven i det perfekte Univers fungerer. Den fungerer ALTID og er ligeledes ALTID den samme.

Så det det jeg finder så skide attraktivt ~ er HVORDAN er det lige jeg gebærder mig lille menneske for at ~ surfe mig ind i noget der vedvarende er godt, bedre og endnu bedre, ja kunne fristes til at opmåle den grammatiske vending ”bedst”

¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Det er så undrende at opleve mennesker der har en meget stor ulyst til at ville vide viden.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Ja og jeg når kuns lige at tænke tanken, og jeg ved jo at den knagerække har jeg selv påklædt mig engang, ja få øjeblikke siden faktisk.

Og min erfaring fra dengang og til her……ja lad mig nu lige slippe af sted med ordne ”Jeg husker hvor stivnakket stædighed jeg selv har været”

¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Og så er det at jeg drager på tankestrjef, hvad er nu lige der ligger til grund for denne af det enkelte menneskes trang til ikke at ville vide, ikke at ville være den ansvarshavende

En ide – vane, vane, vane, at ændre en vane til en ny vane at gøre en ommer er altså os vanedyr totalt imod! Og det at skulle revurdere ens totale tankemønster og filtrere det gennem en si og sortere det ubrugelige – ja det er så stort set alt - og så smide det ud til en sidespring.

Nå ja, så er der jo også en anden måde at klarlægge det på:

Gud versus Fanden

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Af natur er vi refleksende dualiteter der flexer imellem…..


Jeg er en sjæl med en menneskelig oplevelse og kan ved at gøre mig valg i hverdagen ~ smiler ~ gøre en forfinelse eller en forsprøjtelse af mit indre jeg. Ih jeg elsker at jonglere med ord!


Gud versus Fanden ~ mit indre er en kamp imellem at ville et trin op den spirituelle Guddommelige stige, eller lytte til hvad modstanderen Fanden kan traktere af yndigheder for at lokke mig til at blive endda mindre Guddommelig end i forvejen!



Jeg tilstår gerne, jeg er yderst sensitiv omkring hvad jeg tillader at blive en delenergi af mig-energien her. Jeg er ikke kommet så langt for at sætte en millimeter overstyr

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Smiler, så kunne du måske spørge hvorfor den påsigpasslighed – yo såmænd, jeg er rejst ud af TOTALT KAOTISK RAGNAROK – og - så er det at en virkelig lærer at værdsætte fredfyldt indre balance.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Ud over at jeg forsøger at være meget opmærksom på de signaler der udsendes der jeg kommer rundt, så har jeg fået lov til at tilegne mig vane i at det falder mig naturligt ~ ikke bare det at vælge positive vendinger, men også at se cirkler i det der kunne forekomme mindre attraktivt – og så verbalisere denne i en mere positiv nuance.

Jeg er ikke helt klar over hvor vellykket jeg fik dette forklaret ~ MEN ~ stort smil, du er meget velkommen til at spørge ind til dette senere.




Tænksomme tanker, vibrerende under manke ~ der i lommen i den afgrænsede tid på et sted, du livgivende klenodie. 

Notice