tirsdag den 25. august 2015

Add some magic to your life!




Universet er et følsomt klenodie at være en del af. På kloden er der en balance mennesket styrer, selv det at flytte en knappenål fra et punkt til et punkt har betydning. Alt har betydning, og alt har konsekvens. Loven om årsag og effekt.


Hvad jeg tænker, det skaber jeg
Det jeg føler, det tiltrækker jeg
Det jeg forestiller mig, det bliver jeg


Og jeg fandt mig at det vist var smart at lade det harmonisere til en samarbejdende fælles enhed!

Alt nyt er ikke de nemmeste for et menneske!  


Så det var ikke som et tryk på en knap så computeren så den bliver formateret og arrangeret i mere fordelagtige vendinger!


Det er nærmere at flytte et grantræ grannål efter grannål, når så hele træet er flyttet træflis af gangen, så er det helt på plads og har ladet sig flytte. Se det er måden en erobrer og indhegner noget nyt.


Måske er det ikke helt sådan, og måske der er områder en har nemmere end andre, men det giver et ganske klar indtryk af at; er der noget en vil ændre i sin bevidsthed, så bør der afses tålmodighed.

~!!~

Jeg selv havde lavet mig en total ubalance på stort set alle områder tænkes kan.


Årsag og virkning siger loven ~ alt har en effekt, alt jeg gør, har en konsekvens, det er nu så dejlig at kende lidt til den lov, så kan jeg studere lidt på hvad var det nu lige jeg gjorde der forårsagede at jeg havnede netop der jeg havnede…og så gøre det modsatte! Kan jeg lige ved denne lejlighed kundgøre at: det kan nok være jeg bevægede mig i modsat retning på alle travbaner!!


Der er ikke godt eller skidt, udelukkende forskelligheder! Der er nogle forskelligheder jeg foretrækker frem for andre!


Men så igen, er det at en står i vand til lige under næsen og en ikke tykkes om det, så kunne en måske lade tankerne nøle og erindre at, det er godt det ikke i stedet for er det rene lort!
At forestille sig, at sammenligne, se det kan en bruge til at justere på for at bibeholde en indre diplomatisk aroma.

~!!~

Mine tanker skaber min virkelighed. Engang var jeg en person med negative og destruktive tanker. I dag er jeg taknemmelig for at disse kom i hvile i positive lejringer.


Men det med de positive tanker er ikke helt nok! Der er noget med at justere lidt på fokus.


Spørgsmålet der er godt at stille sig selv er:
Hvad vil jeg?
Hold fokus på alt det der er ønsket, lad aldrig din koncentration dvæle omkring det modsatte!

Kreds om det, kræs tilføjes efter forgodtbefindende, vær realistisk, og frem for alt – hold ved bestemmelsen du træffer.


Vær på vagt, vogt dine tanker, vær bevidst omkring at det er tankerne der føre mig til ~ et sted i tiden der kommer efter – NU.


Tankerne jeg tænker, skaber følelser i mit indre univers, det jeg føler, det er hvad jeg tiltrækker mig. Perfekte vidunderlige Univers, loven er sat, loven er klar, loven er altid den samme, loven er til at stole på ~ det foranderlige modul i det ganske Univers – se det er mennesket.
Tænk dig, det er slet ikke forbudt for mennesket at ”indrette” sig en harmonisering Univers og menneske imellem!


Men et privilegium, en fødsels ret der er givet.
Taknemmelighed i overflod til Universet, se det er ganske vist, og aldeles helt sikkert burde for hvert menneske være et must.


Der er å meget at være taknemmelig for. Der var engang at jeg tog alt for givet, det var før jeg fandt at det en tager for givet, se det kan med lethed blæse så langt væk at det nærmest ikke er til at finde!


~!!~



Små frø der glitrer i Universet det klare, frø af tankevækkelser der kommer til at stråle som en stjerne, en tanke i nuet, blev en stjerne i fremtiden, og når så stjernen lod sig beskue, så husk at det blev til ved blot en tanke i fortiden.




lørdag den 8. august 2015

Et minde af en følelse.




Alt et menneske lader sig opleve ~ berører menneskets mangfoldige følelses register.

Alle følelser drager ud i det ganske Univers ~ gennem hver en celle i det enkelte menneske.

Hver en følelse, hver en vibration lader blive et eftermæle i den enkelte celles bevidsthed.

Ophobninger af alskens negative ophobninger i menneskes celle ~ krydderiet tid tilsættes og sygdomme lader sig arrangere.


Ja med mindre du begynder at bearbejde eftermæle af hver en vibrerende følelse. 

Notice